Descripció dels Premis

L’Hostaleria és un dels principals sectors econòmics del nostre país, per la qual cosa necessitem professionals altament formats. Entre tots, administracions, centres formatius, professors i empreses, hem de millorar la formació dels joves, augmentar la seva autoestima i reconèixer les seves habilitats professionals.

És la nostra responsabilitat crear aquestes noves dinàmiques, perquè el sector tingui el reconeixement que es mereix de la societat, i representi un alt valor afegit per a les empreses i l’economia del nostre país.

Per aquest motiu, i resultat de la col·laboració amb la Facultat de Ciències Gastronòmiques Basque Culinary Center, de màxima excel·lència internacional, els premis integrats en la Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria, seran els següents:

Premi a l’alumne guanyador:

Una beca valorada en 8.500€ del cost de matrícula per realitzar el Màster en Innovació i Gestió de Restaurants a la Facultat de Ciències Gastronòmiques Basque Culinary Center de San Sebastián.

El premi també inclourà les despeses d’allotjament durant la realització del Màster

Premi al centre:

Un premi de 500€ pel Centre Formatiu on hagi estudiat l’alumne guanyador

Reconeixements:

Als 10 millors projectes presentats

El lliurament dels premis es farà en el decurs d’un acte que s’organitzarà durant el mes de juny de cada any, conjuntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.