Lliurament de la I Beca ICG (Convocatòria 2015/2016)

I-Beca-ICG

L’emblemàtic Palau de Pedralbes de Barcelona, va acullir, el dia 21 de juny de 2016 l’acte de lliurament dels premis i reconeixements de la primera Beca ICG a la Innovació i Gestió en Hostaleria. L’esdeveniment va estat presidit per la Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, acompanyada del president del Grup ICG, Andreu Pi, la directora de Màsters del Basque Culinary Center, Idoia Calleja, i el director general de Formació Professional, Melcior Arcarons. L’apadrinament dels premis ha anat a càrrec del xef de referència Paco Pérez, que lidera diferents formats de negoci d’hostaleria i suma un total de cinc estrelles Michelin.

En aquesta primera edició de la Beca ICG, el jurat format per 12 membres representants de la comunitat educativa va atorgat el primer premi a Aitor Minaya Alonso, alumne de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, com el millor del treballs presentats per la seva innovadora proposta de negoci i la seva viabilitat, i pel domini demostrat en l’ús i aplicació de les solucions tecnològiques ICG pel control exhaustiu i la gestió, augmentant la eficiència i la productivitat del mateix.

El premi va ser una beca per estudiar un Màster en Innovació i Gestió de Restaurants a la prestigiosa facultat de ciències gastronòmiques Basque Culinary Center, valorat en 8.400€, i l’estada de tot el curs a San Sebastián. D’altra banda, l’Institut Escola d’Hostaleria de Lleida va ser guardonada amb una dotació econòmica per la seva tasca i qualitat formativa, amb les solucions de software ICG (FrontRest, TeleComanda i ICGManager).

També es van premiat els cinc finalistes i els centres on han estudiat amb un reconeixement pel seus treballs i la seva participació als premis. En la primera convocatòria de la Beca es van presentar un total de 12 alumnes dels diferents centres formatius de Catalunya on s’utilitzen les solucions tecnològiques ICG.

Guardonats

Llistat de guardonats i centres

Guanyador:
Aitor Minaya Alonso, de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.

Primer finalista:
Carlos Puertas Calvo, de l’Institut Joan Ramon Benaprès de Sitges.

Segon finalista:
Mireia Farnós Espuny, de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

Tercer finalista:
Gerard Monge López, de l’lnstitut Cavall Bernat de Terrassa.

Quart finalista:
Albert Capdevila Piró, de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.

Cinquè finalista:
Alba Figueroa Cid, de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

2016-06-28-ICGUniversity-Album
2016-06-28-ICGUniversity-LleidaTV
2016-06-28-ICGUniversity-NoticiaResumen
2016-06-28-ICGUniversity-Premsa